A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Και επίσημα χώρος εργασίας το The Oval μετά την παράδοσή του!

Μετά από εργασίες που διήρκησαν 3 χρόνια, το The Oval, το ψηλότερο εμπορικό κτίριο της Κύπρου, αποτελεί πια οργανικό κομμάτι της ζωής στην πόλη της Λεμεσού και χαρακτηριστικό μέρος της εικόνας της ακτογραμμής της.

Με την ολοκλήρωση του έργου, στο χώρο γύρω από το κτίριο ύψους 75 μέτρων έχουν δημιουργηθεί χώροι πρασίνου, που υποδέχονται τους επισκέπτες και τους εργαζόμενους στο κτίριο σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Ήδη υπάρχουν εταιρείες που ξεκίνησαν να εργάζονται μέσα στους νέους γραφειακούς τους χώρους εντός του The Oval, αφού όλα τα διαθέσιμα ακίνητά του είχαν πωληθεί πριν την ολοκλήρωσή του.

Oι πολυτελείς, στελεχωμένοι χώροι υποδοχής στο ισόγειο υποδέχονται τους εργαζομένους και τους επισκέπτες τους. Οι πρώτοι εργαζόμενοι στο The Oval δείχνουν να απολαμβάνουν την εμπειρία τους μέσα στον ιδιαίτερο αυτό χώρο, όπως και την πολυτέλεια αποπνέει συνολικά η κατασκευή. Στο χώρο προσφέρονται και υπηρεσίες property management, 24ωρη ασφάλεια και ελεγχόμενη είσοδος τόσο στο κτίριο όσο και στα 2 υπόγεια όπου βρίσκονται οι χώροι στάθμευσης.

Πέρα από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό, που το κάνει να ξεχωρίζει, και τη στρατηγική του τοποθεσία, το The Oval διαθέτει και πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Α’, χρησιμοποιώντας γεωθερμική ενέργεια για να μειώσει στο ελάχιστο την εκπομπή ρύπων. Το The Oval σχεδιάστηκε από το διεθνώς αναγνωρισμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Atkins σε συνεργασία με τα αρχιτεκτονικά γραφεία WKK και Armeftis Associates. 

swipe gallery


3779