A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Η Λεμεσός υποδέχεται την άνοιξη

Η έναρξη του μήνα Μαρτίου έφερε μαζί της και την ανεπίσημη λήξη του χειμώνα, σημάνοντας την αρχή της πιο ελπιδοφόρας εποχής του χρόνου, της Άνοιξης.

Με τη φύση να γιορτάζει από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη, ένας μαγευτικός συνδιασμός χρωμάτων έχει κατακλύσει τις βουνοπλαγιές, τις πεδιάδες και τα χωράφια σε όλη την πόλη και επαρχία Λεμεσού. Από τη μια οι ολάνθιστες αμυγδαλιές και από την άλλη οι κατακίτρινοι λόφοι με τα ζωηρά λουλούδια της εποχής, με τα «Σιμιλλούθκια» να κάνουν την εμφάνιση τους για άλλη μια χρονιά, όπου και αν γυρίσεις το βλέμμα, θα γίνεις μάρτυρας ενός πολύχρωμου ευωδιαστού θεάματος.

Tα άλλοτε ξερά κλαδιά των δέντρων έχουν βλαστήσει ενώ το πράσινο χρώμα έχει πάρει την απόλυτη κυριαρχία, καλύπτοντας την γύμνια των λιβαδιών. Με τα νερά των καταρρακτών να τρέχουν πιο γαργαραριστά από ποτέ, δεν σηκώνει αμφισβήτηση ότι οι τσουχτερές χειμωνιάτικες μέρες είναι πλέον παρελθόν, δίνοντας τη σειρά τους στο ηλιόλουστο ανοιξιάτικο τοπίο. Το φωρογραφικό υλικό που ακολουθεί είναι παρμένο από διάφορα σημεία της πόλης και της επαρχίας Λεμεσού. 

swipe gallery


464