A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Άκρως εντυπωσιακή η διακόσμηση του My Mall για τα Χριστούγεννα!

Ήδη από τα μέσα Νοεμβρίου το My Mall στη Λεμεσό έχει ντυθεί χριστουγεννιάτικα. Με μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή διακόσμηση, με χιλιάδες φωτεινά λαμπιόνια από τη μία άκρη του εμπορικού κέντρου μέχρι την άλλη, ο χώρος μοιάζει να ζει ολόκληρος μέσα σε μια χριστουγεννιάτικη παραμυθοχώρα.

Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι της φετινής διακόσμησης βρίσκεται, φυσικά, στην κεντρική είσοδο του εμπορικού κέντρου. Από το ψηλότερο σημείο του χώρου, στο δεύτερο όροφο του My Mall, μέχρι και λίγα μέτρα πάνω από το παγοδρόμιο, έχουν τοποθετηθεί μεγάλα χριστουγεννιάτικα δέντρα, με λαμπερά στολίδια, που συνθέτουν ένα άκρως εντυπωσιακό σκηνικό.

Ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα δέντρα, βρίσκονται και άλλες γιορτινές αναπαραστάσεις, με αντίστοιχο κωνικό σχήμα, που αντλούν έμπνευση από αγαπημένα παραμύθια, πλημμυρίζοντας το χώρο με μαγεία. Το θέαμα είναι μοναδικό από όποια γωνία κι αν το κοιτάξει κανείς, ενώ η εικόνα αυτή με φόντο το μεγάλο, κυκλικό παγοδρόμιο, σου δίνει κάποιες στιγμές την εντύπωση ότι βλέπεις ολοζώντανη μπροστά σου μια χριστουγεννιάτικη κάρτα. Έτσι, ο χώρος γίνεται ιδανικός για βόλτες με όλη την οικογένεια, αφού, είτε κάποιος επιλέξει να κάνει ψώνια και να χαλαρώσει με καφέ στο Marrone Rosso, στο Costa Coffee κ.α., ή να αξιοποιήσει τις επιλογές παιχνιδιού και διασκέδασης στον παιδότοπο, τo bowling ή την αίθουσα με τα ηλετρονικά στο υπόγειο, συνεχίζει να απολαμβάνει την εικόνα και την ατμόσφαιρα αυτή.

Συγκεκριμένα, τα διακοσμητικά στοιχεία που βρίσκονται στο κέντρο του Mall, αναπαριστούν 4 διαφορετικούς παραμυθένιους πολυέλαιους με θέμα από τα παραμύθια «Σταχτοπούτα», «Ραπουνζέλ», «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» και «Πίτερ Παν», περιτριγυρισμένους από 8 ανάποδα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Η ιδέα του και η εκτέλεση του έργου έγινε με συνεργασία της εταιρείας Gevorest και του My Mall, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Gevorest Christmas Magic, και η τοποθέτηση του διακόσμου έγινε από τη Σκηνοτεχνική. Αυτή η μαγική εικόνα θα αποτελεί το σκηνικό για όλες τις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στο My Mall μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2018.

swipe gallery


2689