A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Φωτογράφος βρέθηκε στη θάλασσα για να απαθανατίσει τα Θεοφάνια στη Λεμεσό!

Ο Δημήτρης Φωτίου παρακολουθεί την τελετή του αγιασμού των υδάτων στη θάλασσα της Λεμεσού κάθε χρόνο. Αυτή τη χρονιά, όμως, αποφάσισε να το κάνει κάπως διαφορετικά, αφού, όντας λάτρης της φωτογραφίας, αποφάσισε να απαθανατίσει το γεγονός από μια οπτική γωνία που δεν είχε επιλέξει ποτέ πριν.

Ιδρυτικό μέλος της καθαρά Λεμεσιανής ομάδας φωτογράφων, του Orasis Club, δε σταματά να πειραματίζεται με τη φωτογραφική. Πολύ περισσότερο, όμως, δε σταματά την προσπάθεια να μεταφέρει με πρωτότυπο και δημιουργικό τρόπο όλες τις όμορφες εικόνες και εμπειρίες που έχει να προσφέρει η πόλη του.

Έτσι το πρωί του Σαββάτου, 6 Ιανουαρίου, βρέθηκε μέσα στο νερό μαζί με τους κολυμβητές, ενώ όλοι οι υπόλοιποι φωτογράφοι επιτελούσαν το έργο τους από την αποβάθρα. «Η κατάσταση δεν ήταν και η ευκολότερη, γιατί τα πράγματα τρέχανε γρήγορα, έπρεπε να κολυμπήσεις για να πιάσεις την σωστή θέση και η θάλασσα ήταν συνεχώς ταραγμένη», εξηγεί ο Δημήτρης Φωτίου, που χρειάστηκε να δοκιμάσει τις ικανότητές του με 5 μόνο λήψεις από μια κάμερα τσέπης. Το αποτέλεσμα, πάντως, ήταν αυτό και δεν ήταν καθόλου άσχημο.

swipe gallery


796