A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Εστιατόριο, πισίνα και pool bar στα 50 περίπου μέτρα πάνω από τη γη!

Ένα μοντέρνο εστιατόριο με εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα της Λεμεσού, πάνω από μία infinity πισίνα, που θα μοιάζει να ενώνεται με τον ορίζοντα, θα αποτελούν το 10ο όροφο στην νέα πολυώροφη ανάπτυξη που προωθείται στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού. To The Icon, πέρα από τις πολυτελείς κατοικίες, θα διαθέτει και κοινόχρηστους χώρους, από όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν την μοναδική εικόνα της ακτογραμμής της πόλης.

Το The Icon αναμένεται να είναι μια εντυπωσιακή προσθήκη για την πόλη. Φθάνοντας μέχρι και τα 125 μέτρα σε ύψος, ο πύργος θα φιλοξενεί 54 πολυτελείς κατοικίες με μοναδικές ανέσεις και θέα, είτε πρόκειται για διαμερίσματα 1 υπνοδωματίου, είτε και για οροφοδιαμερίσματα. Με ένα ιδιαίτερο σχήμα, εμπνευσμένο από το τις τομές του διαμαντιού, επιτρέπει στο φως του ήλιου να φτάνει σε όλα τα επίπεδά του, ενώ παράλληλα προστατεύει τους εσωτερικούς χώρους από τις έντονες αχτίδες κατά την ανατολή μέχρι τη δύση του ήλιου. 

Πέρα από τον ανελκυστήρα που θα εξυπηρετεί τους ενοίκους, ένας δεύτερος ανελκυστήρας θα επιτρέπει στους επισκέπτες να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του 10ου ορόφου για να απολαύσουν τη συγκλονιστική θέα της Λεμεσού από ψηλά. Η πισίνα που θα μοιάζει να αγγίζει τον ουρανό, θα δημιουργεί την αίσθηση ότι ο όροφος εκτείνεται πέρα από τα όρια του κτιρίου, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες του pool bar, που θα απολαμβάνουν τη θέα μέσα από τους κήπους του ορόφου.

Η ανάπτυξη προγραμματίζεται να παραδοθεί το 2020.

swipe gallery


5700