A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Επαναλειτουργεί με 169 σουίτες το εντυπωσιακό ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Λεμεσό!

Μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση, που διήρκησε σχεδόν 1 χρόνο, το Columbia Beach Resort επιστρέφει ριζικά ανανεωμένο, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του. Η μεγαλύτερη αλλαγή συνίσταται στο γεγονός ότι το πολυτελές θέρετρο των 5 αστέρων στο Πισσούρι, είναι σήμερα ένα ξενοδοχείο με συνολικά 169 σουίτες για τη φιλοξενία των επισκεπτών του.

Το αποτέλεσμα της ανακαίνισης είναι η ενοποίηση 2 ξενοδοχειακών μονάδων, με τη χρήση ενιαίων διακοσμητικών στοιχείων και αποχρώσεων. Έτσι, η εταιρεία Columbia Hotels, σε συνεργασία με το σχεδιαστικό γραφείο Vakis Associates, προχώρησε στη μετατροπή των 96 δωματίων του προγενέστερου κτιρίου σε 53 μοντέρνες σουίτες και οικογενειακές σουίτες, 60 – 80 τ.μ., με ανέσεις και πολυτέλεια, από το καθιστικό και μέχρι το μπάνιο και με θέα στον κόλπο του Πισσουρίου. Οι σουίτες αυτές προστέθηκαν σε εκείνες της νεότερης μονάδας του Columbia Beach Resort, φτάνοντας στο σύνολο τις 169.

Κατά την αλλαγή της εικόνας του, έμφαση δόθηκε στην αναβάθμιση των bar και εστιατορίων του, ιδιαίτερα στο Apollon και το Ουζερί, ενώ δημιουργήθηκε και μια ανοιχτή κουζίνα δίπλα στην πισίνα. Επιπρόσθετα, στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση νέων οικογενειών, έχει δημιουργήσει 2 χώρους κατάλληλους για τη φιλοξενία παιδιών όλων των ηλικιών. Τέλος, το ιδιαίτερο αυτό θέρετρο, με την επαναλειτουργία του από την 1η Σεπτεμβρίου 2017, προσφέρει στο κοινό πανοραμική θέα των εγκαταστάσεών του και της γύρω περιοχής μέσα από ένα μοντέρνο ανελκυστήρα.

swipe gallery


14296