A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Ένας λαμπερός χώρος ανοίγει σύντομα τις πόρτες του στη Λεμεσό!

Εξολοκλήρου ανανεωμένη και ιδιαίτερα λαμπερή ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό, μια από τις δημοφιλείς αίθουσες δεξιώσεων της Λεμεσού. Μετά από μια εκτεταμένη ανακαίνιση, ο εντυπωσιακός αυτός χώρος, αποτελεί μια αναβαθμισμένη επιλογή για όσους επιλέγουν την πόλη για ξεχωριστές στιγμές και εκδηλώσεις.

Πρόκειται για μια μεγάλη αίθουσα, έκτασης 430 τετραγωνικών μέτρων, στο Crowne Plaza Limassol Hotel, με θέα προς την ατελείωτη θάλασσα της Λεμεσού. Λουσμένη στο φως, με τις αντανακλάσεις από κρύσταλλα, καθρέφτες και μεταλλικές λεπτομέρειες να πολλαπλασιάζουν τις λάμψεις μέσα στον χώρο, η ανακαινισμένη αίθουσα διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο μπαρ, αλλά και καθιστικό για καπνιστές σε βεράντα με θέα τη θάλασσα, ενώ θα βγαίνει σε μια ολοκαίνουρια βεράντα, προς τον κήπο.

Έχοντας διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να φιλοξενεί έως και 350 άτομα, η αίθουσα αυτή πλαισιώνεται με ειδικά, γυάλινα παραπετάσματα, που μετακινούνται ώστε να ρυθμίζουν τον συνολικά διαθέσιμο χώρο, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που φιλοξενεί σε κάθε περίπτωση. Πέρα από το γεγονός ότι ο χώρος αυξομειώνεται, ανάλογα με τις υπάρχουσες ανάγκες, η αίθουσα διαθέτει ακόμα ένα πλεονέκτημα, αφού δεν υπάρχουν κολώνες που να εμποδίζουν τις κινήσεις και τη θέα, σε οποιοδήποτε σημείο μέσα στον χώρο.

Δες περισσότερα για το Crowne Plaza Limassol Hotel εδώ.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;