A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Αυτή είναι η νέα, εντυπωσιακή πλατεία της Λεμεσού με θέα στη θάλασσα!

Ένας ανοιχτός χώρος χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων έχει σχεδιαστεί και είναι ήδη στα σκαριά, σε ένα από τα κεντρικότερα, παραθαλάσσια σημεία της πόλης της Λεμεσού. Ένας χώρος με εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και εμπορικά καταστήματα, λίγα μέτρα από τη θάλασσα της πόλης, ετοιμάζεται να γίνει πόλος έλξης για όσους ζουν ή επισκέπτονται τη Λεμεσό.

Πρόκειται για την πλατεία συνολικής έκτασης 7000 τετραγωνικών μέτρων που θα δημιουργηθεί λίγα μέτρα ανατολικότερα της περιοχής Εναερίου, στο πλαίσιο της τριπλής ανάπτυξης του Trilogy. Η πλατεία δημόσιας χρήσης είναι ένας από τους 2 υπαίθριους χώρους της ανάπτυξης, που θα εκτείνεται από την είσοδό της, μέχρι και το κέντρο των 2 μπροστινών πύργων. Φιλοξενώντας χώρους αναψυχής, εστίασης και αγορών, η πλατεία θα γίνει ένας νέος προορισμός, από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ.

Ο δεύτερος υπαίθριος χώρος, μπροστά από τον τρίτο πύργο της ανάπτυξης, θα είναι αποκλειστικά ιδιωτικής χρήσης για τους ενοίκους των κατοικιών. Χώροι άθλησης, πισίνες και κήποι σνθέτουν ένα σκηνικό χαλάρωσης, με θέα πάντα τη θάλασσα της Λεμεσού. Οι εικόνες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, αν και αποκαλύπτουν μόνο ένα μέρος από τον εντυπωσιακό αυτό χώρο, δείχνουν ότι πρόκειται για ένα έργο που θα αλλάξει το προφίλ της περιοχής.

Μάθε περισσότερα για το Trilogy εδώ.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;