A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Αυτοί οι τύποι τόλμησαν camping στο χιονισμένο Τρόοδος!

Οι τελευταίες μέρες του 2017 υπήρξαν οι πιο χειμωνιάτικες αυτού του Δεκεμβρίου, με χαμηλές θερμοκρασίες, βροχή και χιόνι. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσουν κάτω από το 0 οι θερμοκρασίες στο Τρόοδος, το οποίο καλύφθηκε με φρέσκο χιόνι. Αντί, όμως, αυτό να κρατήσει τους πάντες δίπλα στη φωτιά, λειτούργησε ενθαρρυντικά για μια παρέα από «σκληρούς» και περιπετειώδεις τύπους, που αγαπά τη φύση και το βουνό.

Έτσι, χωρίς καμία καθυστέρηση, άδραξαν την ευκαιρία να ζήσουν μια απόλυτα χειμωνιάτικη εμπειρία το τελευταίο Σαββατοκύριακο του χρόνου. Με ειδικό εξοπλισμό, ζεστά ρούχα και προμήθειες, ο Άλεξ Ρουσουνής και η παρέα του βρέθηκαν να κατασκηνώνουν μέσα στο χιόνι, σε μια από τις πιο κρύες νύχτες αυτού του Δεκέμβρη.

Βέβαια, η παρέα αυτή είναι συνηθισμένη σε τέτοια εγχειρήματα. Ο Άλεξ Ρουσουνής ήταν ανάμεσα σε αυτούς που κατασκεύασαν τον περασμένο Ιανουάριο ένα κανονικό igloo, με τούβλα από πάγο, το οποίο χρησιμοποίησαν για να διανυκτερεύσουν επίσης. Σύντομα, λοιπόν, δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα ένα igloo από την παρέα αυτή.

Δες εδώ βίντεο και φωτογραφίες από το igloo που είχαν κατασκευάσει στο Τρόοδος.

swipe gallery


1365