A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Αυτό το χριστουγεννιάτικο γλυκό στη Λεμεσό, ξετρελαίνει κόσμο!

Αφράτο, δελεαστικό, με το κόκκινο χρώμα να αποτελεί σήμα κατατεθέν της εορταστικής του διάθεσης, αυτό το γλυκό που έκανε την εμφάνισή του στη Λεμεσό, κατάφερε να τραβήξει την προσοχή εδώ και λίγες μέρες. Οι δημιουργοί του το ονόμασαν «Χαρά του Άη Βασίλη», και φαίνεται να φτιάχνει ήδη τη διάθεση πολλών περισσότερων, πέρα από τον Άγιο των ημερών.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο, χειροποίητο, δίχρωμο κρουασάν, με το κόκκινο χρώμα των γιορτών να δίνει το στίγμα του. Το κρουασάν παρασκευάζεται καθημερινά στην κουζίνα του Galette Artisan Bakery, το οποίο εδώ και 1,5 χρόνο περίπου, στόχο του έχει να προτείνει διαφορετικές και ευφάνταστες δημιουργίες στο κοινό της Λεμεσού.

Πέρα από την εντυπωσιακή πρώτη εικόνα, αυτό που απογειώνει το δίχρωμο κρουασάν είναι η γέμισή του. Μια χειροποίητη κρέμα σε επίσης κόκκινη απόχρωση, με βασικό συστατικό τα λαχταριστά raspberries, συμπληρώνει τη γιορτινή γευστική πανδαισία και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις, ξεχνώντας για λίγο το κλασικό και αγαπημένο σε όλους κρουασάν σοκολάτας.

swipe gallery


1141