A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Tο απόλυτο Χριστουγεννιάτικο Χωριό άνοιξε στην ορεινή Λεμεσό!

Σε υψόμετρο 1400 μέτρων, όπου οι νιφάδες χιονιού είναι τακτικοί επισκέπτες κάθε χειμώνα, η Κυπερούντα έχει την πολυτέλεια να γιορτάζει τα Χριστούγεννα με τον πιο όμορφο και ταιριαστό για την εποχή τρόπο. Η πλατεία μετατρέπεται από νωρίς κάθε Δεκέμβριο σε ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, ενώ τα περισσότερα σπίτια ακολουθούν το κλίμα αυτό, με αντίστοιχο στολισμό στους κήπους και στις στέγες τους.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, πιο πλούσιο και πιο έτοιμο από ποτέ για τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν, φωταγωγήθηκε το Σάββατο, 8/12, μέσα σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, παρά το μονοψήφιο νούμερο στο θερμόμετρο. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία, όπου η παιδική χορωδία τραγουδούσε τα κάλαντα, ενώ οι φωτιές έψηναν νοστιμές που συνόδευαν το μυρωδάτο κρασί της κοινότητας.

Οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κορυφώνουν τις γιορτινές εκδηλώσεις στην Κυπερούντα, στις οποίες συμμετέχει σύσσωμο το χωριό. Από τις 4 το απόγευμα στις 23/12, όλοι οι δρόμοι θα ηχούν με κάλαντα, ενώ στις 29/12 έχει προγραμματιστεί στο χωριό, στις 6:30 μ.μ., χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση. Στις 30/12 θα αρχίσουν από νωρίς το πρωί οι δραστηριότητες στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, για μικρούς και μεγάλους, ενώ στις 31/12, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, η άμαξα με άλογα, θα μεταφέρει τον Άη Βασίλη και τα ξωτικά του γύρω στο χωριό, για να μοιράσουν δώρα σε όλα τα παιδιά.

Περισσότερα: Το ξενοδοχείο Λιβαδειά στην Κυπερούντα, που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο.

swipe gallery

3381