A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Αυτές είναι οι ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό!

Η επέκταση του ΤΕΠΑΚ βόρεια του ιστορικού κέντρου της πόλης παίρνει πλέον μορφή, με την ολοκλήρωση του πρώτου κτιρίου που ανεγείρεται στον χώρο του Παλαιού Νοσοκομείου της Λεμεσού στην περιοχή που έχει καθοριστεί ως ο «Β’ Πόλος» ανάπτυξης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Πρόκειται για την Κλινική Αποκατάστασης, όπου στις 31 Αυγούστου 2016 άρχισαν οι εργασίες κατασκευής του κτηρίου.

Η πανεπιστημιακή κλινική θα αποτελεί την πρώτη Κλινική Αποκατάστασης στην Κύπρο και στην Ελλάδα, η οποία θα προσφέρει το πρώτο προπτυχιακό πρόγραμμα στον Τομέα της Λογοθεραπείας / Λογοπαθολογίας σε δημόσιο πανεπιστήμιο στην Κύπρο. Πρωτοστατώντας στον Τομέα των Επιστημών του Λόγου και της Ακοής, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο θα είναι σε θέση να προσφέρει κλινικές υπηρεσίες σε ενήλικες και παιδιά στη Λεμεσό και την ευρύτερη επαρχία.

Επιπλέον η κλινική θα αποτελεί φορέα κατάρτισης, παρέχοντας στους φοιτητές του Τμήματος Αποκατάστασης ένα μοντέλο για πρακτική εξάσκηση. Τέλος, μέσω της κλινικής, θα είναι δυνατή η διεξαγωγή έρευνας, με σκοπό την προσέλκυση εγχώριας και διεθνούς χρηματοδότησης. Τα εγκαίνια της Κλινικής Αποκατάστασης του ΤΕΠΑΚ θα γίνουν στα μέσα Δεκεμβρίου.

swipe gallery


2979