A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Γενική ανανέωση στον κεντρικό χώρο στάθμευσης της Λεμεσού!

Ανανεωμένος και με περισσότερες θέσεις στάθμευσης ο χώρος που εξυπηρετεί μαζικά τους οδηγούς, που επισκέπτοναι το κέντρο της Λεμεσού. Μετά τις πρόσφατες εργασίες συντήρησης, η εικόνα στο χώρο στάθμευσης βελτιώθηκε αισθητά, αφού οι φθορές ήταν ιδιαίτερα εμφανείς τελευταία, ιδίως στο οδόστρωμα.

Η εξομάλυνση του οδοστρώματος, αλλά και η εκ νέου χάραξη της σήμανσης για τις θέσεις στάθμευσης, υπήρξαν μικρές παρεμβάσεις που βελτίωσαν σημαντικά την εικόνα του πολυσύχναστου αυτού σημείου της πόλης. Οι εργασίες είχαν σαν αποτέλεσμα και την αύξηση των θέσεων στάθμευσης, με προσθήκη ακόμα 10 γενικών θέσεων και 1 θέσης αναπήρων, που αντικατέστησαν τις θέσεις στάθμευσης λεωφορείων.

Ο χώρος αυτός, με χωρητικότητα περίπου 300 αυτοκινήτων, φιλοξενεί καθημερινά χιλιάδες οχήματα και αποτελεί λύση για πολλούς οδηγούς. Η παρουσία του ΤΕΠΑΚ στο κέντρο της πόλης και η αύξηση της κίνησης στην περιοχή όλες τις ημέρες της εβδομάδας, ημέρα και νύχτα, καθιστούν τέτοιες και ακόμα μεγαλύτερες αναβαθμίσεις αναγκαίες για την πόλη.

swipe gallery


2285