A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Αλλιώτικα Χριστούγεννα σε ένα όμορφο χωριό της Λεμεσού!

Με πολλή φαντασία, τρέλα και κέφι, ένα χωριό της Λεμεσού γιορτάζει συνδυάζοντας παράδοση και νέες ιδέες. Ένα παραδοσιακό λεωφορείο της γραμμής, στολισμένο με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, μια φιλόξενη πλατεία με κιόσκια, αναμμένες φωτιές και μεζεδάκια και όμορφοι, χαμογελαστοί άνθρωποι είναι το σκηνικό των γιορτινών ημερών στο Πελένδρι.

Το χωριό της ορεινής Λεμεσού, που φαίνεται να διαθέτει — μεταξύ άλλων — και μια δραστήρια νεολαία, με όμορφη τρέλα και πολλή φαντασία, καταφέρνει να γιορτάζει με το δικό του, ιδιαίτερο τρόπο, με πλήθος δραστηριότητες σε μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα. Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Πελένδρι έχει ετοιμάσει εκπλήξεις για όλη την περίοδο των γιορτών, με σινεμά για μικρούς και μεγάλους, θέατρο αλλά και επισκέψεις από τον Άη Βασίλη.

Οι εικόνες από τους εορτασμούς του 2016 αποδεικνύουν ότι όσοι βρίσκονται τέτοιες μέρες στο Πελένδρι περνάνε εξαιρετικά, καθώς γίνονται μια μεγάλη και χαρούμενη παρέα. Το σκηνικό αυτό σίγουρα προϊδεάζει για εξίσου διασκεδαστικές στιγμές αυτή τη χρονιά. Μπορείς να βρεις το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.

Φωτογραφίες: Κοινότητα Πελενδρίου

swipe gallery


2505