A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Αφιέρωμα στα ατελείωτα χιλιόμετρα και τις μαγικές εικόνες της Απλώστρας (Lady’s Mile)

Το Πάσχα το έχουμε συνδέσει με το χωριό. Όμως λίγα λεπτά έξω από την πόλη της Λεμεσού, η παραλία της Απλώστρας αποτελεί ένα κρυμμένο θησαυρό με ομορφιές και εκπλήξεις που σε φέρνουν πιο κοντά με τη γαλήνη και την αρμονία της φύσης.

Τα ατελείωτα χιλιόμετρα της παραλίας είναι η μια πλευρά της εμπειρίας αυτής. Λεπτή άμμος, μικρά στρογγυλά βότσαλα και ένας εντυπωσιακός αριθμός από κοχύλια στολίζουν την ακτή. Περπατώντας κατά μήκος της, με το κύμα να σκάει στα πόδια σου και τα δάχτυλα να χάνονται μέσα στην υγρή άμμο, μπορείς να τα αφήσεις όλα στην άκρη και να ξεχαστείς μέσα στην αγαλλίαση της στιγμής.

Μικροί αμμόλοφοι, καλυμμένοι με βότσαλα, χωρίζουν την ακτή από το δρόμο και τις αλυκές. Το σύνορο αυτό σπάει με μικρά ανοίγματα, που επιτρέπουν στο μάτι να περιπλανηθεί στη μαγεία του βιότοπου που ευδοκιμεί εκεί δίπλα. Πολλά αποδημητικά πουλιά, που κάνουν στάση στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου, συνθέτουν μια μοναδική εικόνα λίγα μέτρα μόλις από την παραλία. Έτσι, η βόλτα στην Απλώστρα μπορεί να προσφέρει τόσες πολλές και διαφορετικές εικόνες, που θα μετατρέψουν μια σύντομη επίσκεψη στην παραλία σε μια μαγική εμπειρία.

swipe gallery

2897