A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: 15 χιλιάδες άτομα στο μόλο για το τουρνουά μπάσκετ 3 on 3!

Για 3 ημέρες ο μόλος της Λεμεσού απέκτησε διαφορετικό αέρα. Οι χιλιάδες που συναντήθηκαν για να παίξουν ή να παρακολουθήσουν το τουρνουά μπάσκετ, υπογράμμισαν τη δραστήρια πλευρά της αεικίνητης αυτής πόλης, επισημαίνοντας για ακόμα μια φορά πόσο ιδανικά προσφέρεται ο χώρος του παραλιακού μετώπου για αθλήματα και άσκηση.

Οι 101 ομάδες που συμμετείχαν – 5 από τις οποίες ήρθαν από το εξωτερικό ειδικά για να συμμετάσχουν στη διοργάνωση αυτή – διαγωνίστηκαν από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή σε 7 κατηγορίες. Οι κατηγορίες αφορούσαν από όλους ανεξαιρέτως τους αθλητές: από παιδιά μέχρι ενήλικες, από αρτιμελείς μέχρι άτομα σε αμαξίδιο. Οι διαγωνιζόμενοι απόλαυσαν μοναδικές αγωνιστικές εμπειρίες σε ένα ξεχωριστό χώρο, παίζοντας μπάσκετ πάνω από τη θάλασσα, ενώ οι θεατές χόρτασαν θέαμα και συγκινήσεις.

Η διεθνής αναγνώριση του τουρνουά, που εντάσσεται στις επίσημες διοργανώσεις της FIBA, το ωθεί σε συνεχή αναβάθμιση και βελτίωση. Δείκτης της επιτυχία του είναι και η μαζική προσέλευση του κοινού, που έφτασε φέτος τις 15 χιλιάδες. Μάλιστα, υπάρχουν ήδη βλέψεις και διερευνώνται οι δυνατότητες, ώστε η Λεμεσός να αποτελέσει στο μέλλον την έδρα της διεθνούς συνάντησης των νικητών αυτών  των τουρνουά από όλο τον κόσμο. Το Limassol 3 on 3 αποτέλεσε μέρος των εκδηλώσεων για τα Λεμέσια 2017, του Δήμου Λεμεσού.

swipe gallery

3511