A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Φωτορεπορτάζ: Όσα έγιναν στην εκδήλωση που έκανε τη Λεμεσό να… ιδρώσει!

Με τη συμμετοχή περίπου 2000 ατόμων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 10 Ιουνίου, η Global Wellness Day. Επαγγελματίες γυμναστές και εθελοντές συγκεντρώθηκαν αρχικά στο ξενοδοχείο St. Raphael και αργότερα στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού στη Λεμεσό, όπου παρουσίασαν δωρεάν προγράμματα άσκησης, όπως Yoga, Zumba Cardio Crit κ.ά., ενθαρρύοντας το κοινό που συμμετείχε μαζικά! 

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος άτομα όλων των ηλικιών, κατακλύζοντας τους χώρους της διοργάνωσης.  Έφηβοι, ενήλικες, αλλά και άτομα μεγαλύτερων ηλικιών, αφιέρωσαν τη μέρα τους στην ευεξία και στην καλή φυσική κατάσταση, εμπνέοντας πολλούς ακόμα, που απλώς παρακολουθούσαν τις δραστηριότητες. 

Η Global Wellness Day ήρθε στην Κύπρο με πρωτοβουλία του Γιώργου Ταβέλη, πρόεδρο του θεσμού, και έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός, μόλις από τη δεύτερη χρονιά, ενώ αναμένεται να επεκταθεί ακόμα περισσότερο. Συγκεκριμένα, η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο χρόνο, στις 9 Ιουνίου 2018, ενώ η διοργάνωση θα περιλαμβάνει ακόμα περισσότερες συναντήσεις μέσα στη χρονιά. Ταυτόχρονα γίνονται και συζητήσεις, έτσι ώστε διάφορες εκδηλώσεις προγράμματα άσκησης να ενσωματωθούν σε σχολεία της Κύπρου.

swipe gallery

3039