A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Πάσχα σε Δορά, Καλό Χωριό, Κυπερούντα, Τρεις Ελιές, Φοινί ή Φοινικάρια; Τι διαλέγεις;

Πάσχα στο χωριό, Χριστούγεννα στην πόλη, λέει η λαϊκή παροιμία και μάλλον υπάρχει πολύ καλός λόγος για αυτό. Τα χωριά της Λεμεσού, με όλη την ανοιξιάτικη φύση να τα στολίζει κατάλληλα για τις γιορτινές μέρες, ετοιμάζουν εκπλήξεις.

Από παραδοσιακά παιχνίδια, όπως αυγοδρομίες και σακουλοδρομίες, μέχρι γλέντια με μουσική στις πλατείες μέχρι αργά το βράδυ, οι επιλογές που προσφέρουν είναι πολλές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν μερικές πιο καινοτόμες ιδέες για τη διασκέδαση των κατοίκων και των επισκεπτών τους, όπως ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ ελεύθερων και παντρεμένων σε Καλό Χωριό και Φοινί, και το κυνήγι θησαυρών με GPS (geochacing) στις Τρεις Ελιές.

Στο Καλό Χωριό την παράσταση κλέβει το έθιμο του «κούττουκου» και η βόλτα με γαϊδουράκια. Η μουσική διασκέδαση παρουσιάζει ιδιαίτερη ποικιλία με επιλογές από Disco μέχρι λαϊκά. Μουσική, όμως, θα προσφέρει και το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Φοινί, με παραδοσιακούς χορούς και γλέντι στην πλατεία του χωριού.

Για να διαλέξεις σε ποιο χωριό ή σε ποια χωριά θα κάνεις παραδοσιακό Πάσχα, δες όλες τις εκδηλώσεις στην ατζέντα του All About Limassol για Δορά, Καλό Χωριό, Κυπερούντα, Τρεις Ελιές, Φοινί και Φοινικάρια.

8252