A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Παρουσιάζονται οι 59 φωτογραφίες που θα εκπροσωπήσουν τη Λεμεσό στο Στρασβούργο

Ο Δήμος Λεμεσού, σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (ΦΕΚ), παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας «Λεμεσιανό Καρναβάλι 2016» στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 7 μμ. Στην έκθεση  θα παρουσιαστούν συνολικά 150 φωτογραφίες, εμπνευσμένες από το περσινό καρναβάλι. Παράλληλα με τα εγκαίνια, θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση των νικητών. Βραβείο θα λάβουν οι 9 καλύτερες φωτογραφίες που έχουν καταχωρηθεί στο διαγωνισμό.

Φέτος για πρώτη φορά, οι 9 νικήτριες φωτογραφίες και ακόμα 50 με τη ψηλότερη βαθμολογία θα εκτεθούν στο Στρασβούργο κατά την 32η Ολομέλεια του Κογκρέσου των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, από τις 28 μέχρι τις 30 Μαρτίου 2017. Η έκθεση, που θα περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο φωτογραφίες από το Kαρναβάλι Λεμεσού, πραγματοποιείται με αφορμή την κυπριακή προεδρία του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από εκδηλώσεις του Λεμεσιανού Kαρναβαλιού, συμπεριλαμβανομένης της παιδικής και της μεγάλης καρναβαλίστικης παρέλασης αλλά και των εκδηλώσεων της Τσικνοπέμπτης, με τους κανταδόρους, τους υπαίθριους χορούς, και γενικά ό,τι λαμβάνει χώρα στην πόλη την περίοδο του Καρναβαλιού. Τη βραδιά της εκδήλωσης θα πλαισιώσει με μουσική η χορωδία Αρίονες και οι Μαζορέτες της Λεμεσού. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2017. 

513