A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Παρουσιάζει το επόμενο μεγάλο έργο της στη Λεμεσό η Aristo Developers!

Βγαίνει στην αγορά το επόμενο διάστημα η νέα μεγάλη ανάπτυξη της Aristo Developers στην επαρχία Λεμεσού. Πρόκειται για μια μικτή ανάπτυξη με επαύλεις, ξενοδοχείο και γκολφ, μόλις 15 χιλιόμετρα από τη Λεμεσό, στους λόφους της περιοχής κοντά στο Παραμάλι και τη Σωτήρα.

Σύμφωνα με το Διευθυντή πωλήσεων της Aristo Developers, Ανδρόνικο Αντωνίου, το Eagle Pine Golf Resort θα υιοθετεί μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές, περιλαμβάνοντας στις εγκαταστάσεις του γήπεδο γκολφ 18 οπών και το Club house, όπως επίσης και καφετέριες και εστιατόρια, που θα εξυπηρετούν και επισκέπτες, αλλά και τους ιδιοκτήτες των ακινήτων του resort.

Το έργο θα αποτελεί το επόμενο μεγάλο integrated resort, αποτελούμενο από 800 διαφορετικά ακίνητα. Από αυτά, τα 676 θα είναι επαύλεις και περίπου 180 – 200 ακίνητα θα είναι διαμερίσματα 2 και 3 υπνοδωματίων. Η ανάπτυξη θα περιλαμβάνει και ένα σύγχρονο boutique ξενοδοχείο, 80 μόλις κλινών, φιλοδοξώντας να εμπλουτίσει το τουριστικό προϊόν της περιοχής και να προσελκύσει νέους επενδυτές.

939