A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Πάμε βόλτα με το καρναβαλίστικο τρενάκι της Λεμεσού;

Το πολύχρωμο τρενάκι του καρβαναλιού βγήκε στους δρόμους, αφού ο ήλιος έλαμψε από νωρίς στον ουρανό. Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν να ανεβούν στα βαγόνια του για να απολαύσουν τις ιδανικές συνθήκες του Σαββατιάτικου πρωινού και τις ομορφιές της αποκριάτικης πόλης.

Το τρενάκι του Δήμου Λεμεσού (δωρεά του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού) θα πραγματοποιεί διαδρομές στο κέντρο της πόλης, παράλληλα με τη διεξαγωγή πολλών ακόμα καρναβαλίστικων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί από το Δήμο Λεμεσού, σε συνεργασία με ομάδες και οργανισμούς της πόλης. Με μάσκες και στολές ή χωρίς, αλλά με απαραίτητη προϋπόθεση την καλή διάθεση, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τη βόλτα τους.

Το τρενάκι άρχισε τις διαδρομές του από το πρωί του Σαββάτου, 18/2, και θα βρεθεί και πάλι έξω από το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού στις 25/2. Η πρώτη διαδρομή θα ξεκινήσει στις 10:30 π.μ., ενώ στο χώρο θα επικρατεί εύθυμο και γιορταστικό κλίμα με καρναβαλίστικα τραγούδια.

Για περισσότερες εκδηλώσεις από σήμερα μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου, δες το αναλυτικό πρόγραμμα του Καρναβαλιού Λεμεσού 2017.

2114