A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Πάμε πατινάζ: Ένα τεράστιο παγοδρόμιο στήνεται στο Παλιό Λιμάνι!

Η «Χριστουγεννιάτικη Μαγεία» έρχεται στο Παλιό Λιμάνι με σκοπό να γίνει ο νέος χριστουγεννιάτικος θεσμός της Λεμεσού. Ένας χώρος που θα αναδίδει το πνεύμα των Χριστουγέννων και θα προσφέρει ευκαιρίες για διασκέδαση, παιχνίδι, φαγητό και ποτό δίπλα στη θάλασσα, έχει βάλει σκοπό να προσφέρει στην πόλη και τους επισκέπτες της μια μοναδική εμπειρία.

Γύρω από ένα παγοδρόμιο 200 τ.μ. μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να… γλιστρήσουν στον πάγο, αλλά και να απολαύσουν πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, συναυλίες, Djs, χορευτικές ομάδες, θεατρικά κ.α. Ένα πειρατικό καράβι, στολισμένο με αμέτρητα φωτάκια, θα αποτελεί το κεντρικό στολίδι της «Χριστουγεννιάτικης Μαγείας».

Μια πλήρης χριστουγεννιάτικη αγορά θα στηθεί σε ξύλινα σπιτάκια, τα οποία θα προσφέρουν ποτά, φαγητό, καφέ, γλυκά και αλμυρά εδέσματα, στολίδια και προτάσεις για δώρα με άρωμα Χριστουγέννων.

Ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει τους λιλιπούτειους φίλους του στο ζεστό καθιστικό του για να παραλάβει τα γράμματα τους, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να τους προτείνει παιδικές δραστηριότητες με χειροτεχνίες στο εργαστήρι του.

Με είσοδο ελεύθερη από τις 10:00 έως και τις 22:00, 16/12/16 — 8/1/17, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη μυρωδιές, αρώματα και γιορτινή ζεστασιά.

Μείνετε ενήμεροι για όλες τις γιορτινές εκδηλώσεις στο Παλιό Λιμάνι εδώ.

swipe gallery


1530