A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Πάμε μια βόλτα με την άμαξα του Άη Βασίλη στη Μαρίνα Λεμεσού;

Είναι ωραίο να προσφέρεις, ενώ παράλληλα περνάς υπέροχα. Και όταν ο ίδιος ο Άη Βασίλης σου προσφέρει την άμαξά του για μια βόλτα στην όμορφη γειτονιά της Μαρίνας Λεμεσού και του Πολιτιστικού Κέντρου ΤΡΑΚΑΣΟΛ, δεν περνάς απλώς ωραία, αλλά φανταστικά!

Ένα χριστουγεννιάτικο χωριό γεμάτο εκπλήξεις, χαμόγελα, δώρα, φαντασία ανοίγει τις πόρτες του λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα στη Λεμεσό. Ένα χριστουγεννιάτικο χωριό όπως αυτό που στήνεται στο ΤΡΑΚΑΣΟΛ είναι πάνω από όλα ένα χωριό γεμάτο αγάπη και μαζί με τη διασκέδαση που προσφέρει, θυμίζει πόσο σημαντική είναι τέτοιες μέρες η προσφορά και η ανθρωπιά.

Μια ανάσα μόλις πριν τη μεγάλη γιορτή, ο Άη Βασίλης θα περιμένει μικρούς και μεγάλους να ανεβούν στην άμαξά του και να διασκεδάσουν σε ένα χαρούμενο πανηγύρι με πολύ κέφι, πολύ φαγητό, πολύ ποτό και πάρα πολλή μουσική. Τα καθαρά έσοδα από όλες τις δραστηριότητες που θα προσφέρονται στο χωριό θα διατεθούν στον Σύνδεσμο Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής. 

Το χριστουγεννιάτικο χωριό θα ανοίξει στις 18/12/2016 από τις 10:00 π.μ. μέχρι και τις 8:00 μ.μ. και η είσοδος θα είναι δωρεάν.

swipe gallery


832