A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Παγκοσμίου φήμης βραβείο για το ONE στη Λεμεσό

Διεθνή αναγνώριση αποκτά το εμβληματικό έργο ONE, το οποίο τιμήθηκε από το θεσμό των Ευρωπαϊκών Βραβείων Ακινήτων με το βραβείο 5 αστέρων στην κατηγορία ψηλών οικιστικών κτηρίων για τη χρονιά 2016 – 2017.  Η ιδέα και ο σχεδιασμός του ΟΝΕ είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Pafilia με τους διεθνούς φήμης master-planners Atkins, το αρχιτεκτονικό γραφείο WKK και τους διακοσμητές εσωτερικού χώρου HBA.

«Ένα Διεθνές Βραβείο Ακινήτων είναι μια παγκοσμίου φήμης επιβράβευση. Το βραβείο 5 αστέρων που έλαβε το ΟΝΕ αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές διακρίσεις στη βιομηχανία ακινήτων και  επιβεβαιώνει την αξία και την ποιότητα του αναπτυξιακού έργου του ΟΝΕ» δήλωσε η Michelle Ταλιώτου, εκ μέρους της Pafilia Property Developers.

Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ακινήτων αποτελούν μέρος του θεσμού των Διεθνών Βραβείων Ακινήτων και απονέμονται σε συνεργασία με την εφημερίδα The Telegraph του Λονδίνου. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο  Marriott στο  Grosvenor Square του Λονδίνου στις 26 Οκτωβρίου 2016.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το κτίριο εδώ.

627