A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Πρώτες εικόνες από το νέο concept store με μοναδικές γεύσεις στη Λεμεσό!

Το Crepa Crepa, που έκανε την εμφάνισή του στις αρχές του μήνα στο κέντρο της Λεμεσού, βάλθηκε να αποδείξει ότι δεν είναι απλώς μια ακόμα επιλογή για γρήγορο φαγητό στο χέρι, όταν είσαι στο δρόμο και σε έχει πιάσει λιγούρα. Αν οι λαχταριστές κρέπες – τόσο οι γλυκές, αλλά ακόμα περισσότερο οι αλμυρές – είναι ο πιο προφανής λόγος να το επισκεφθείς, η εικόνα του και το περιεχόμενό του, σίγουρα δίνουν ακόμα περισσότερους.

Η ελληνική αλυσίδα, που διατηρεί ήδη καταστήματα στο Κατάρ και στην Τυνησία, έχει δημιουργήσει ένα ολόκληρο concept γύρω από την κρέπα, με γευστικούς συνδυασμούς (όπως τα crepa bites, τα crepa dogs και τα crepa cones, που είναι η εκδοχή του παγωτού σερβιρισμένου σε χωνάκι κρέπας με υπέροχα συνοδευτικά) φτιαγμένους αποκλειστικά για το δικό του μενού. Οι προτάσεις του για αλμυρές κρέπες (όπως η μεξικάνικη, με σάλτσα που ετοιμάζεται στη δική του κουζίνα, και η γέμιση με κοτόπουλο και κρέμα) έχουν αρχίσει να γίνονται αγαπημένες επιλογές, ιδίως για τους ξενύχτηδες στην περιοχή της πλατείας Σαριπόλου (αλλά και πιο μακριά).

Η φροντίδα που υπάρχει για το μενού αντανακλάται και στο χώρο, όμως, ο οποίος έχει δημιουργηθεί με ένα ιδιαίτερο design. Κεφάτος, νεανικός και φωτεινός, ο χώρος του καταστήματος «δένει» με την όλη ιδέα ιδανικά, προσφέροντας μια φιλόξενη γωνιά για όσους θέλουν να απολαύσουν το φαγητό αυτό, όπως του αξίζει. Παγκάκια, καρέκλες και σκαμπό, στον εσωτερικό και στον εξωτερικό χώρο, σε προσκαλούν για να δώσεις στην «ιεροτελεστία» της κρέπας τον απαραίτητο χρόνο.

Extra tip: Το κατάστημα ήδη παρασκευάζει τη δική του εκδοχή πραλίνας με σοκολάτα και φουντούκι, με προσεγμένα συστατικά, που αξίζει να τη δοκιμάσεις στην κρέπα σου. Μάλιστα, η «σπιτική» αυτή πραλίνα ενδέχεται να βγει και προς πώληση στο κατάστημα.

Δες περισσότερες πληροφορίες για το κατάστημα εδώ.

swipe gallery


1011