A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

OPENING: Εικόνες από το νέο χώρο με αέρα πολυτελείας, στον παραλιακό της Λεμεσού!

Λάμψη, πολυτέλεια και κομψότητα είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την ταυτότητα του νέου χώρου που άνοιξε τις πόρτες του εδώ και λίγες εβδομάδες στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. Με θέα στο υπέροχο γαλάζιο της πόλης, το κατάστημα αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές αφίξεις των τελευταίων μηνών.

Με ένα λαμπερό πάρτι, η Edge Boutique υποδέχθηκε και επίσημα το κοινό σε ένα χώρο με ιδιαίτερο σχεδιασμό, προσοχή στη λεπτομέρεια της διακόσμησης και μοναδική άνεση. Βάζοντας στόχο να κάνει τα ψώνια μια ξεχωριστή και άκρως απολαυστική εμπειρία, το σαλόνι της boutique είναι έτοιμο να φιλοξενήσει απαιτητικούς πελάτες, με εκλεκτό γούστο. Στο πάρτι, το κοινό είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους, να βρει και να δοκιμάσει αποκλειστικής εισαγωγής κομμάτια από κορυφαίους οίκους μόδας, όπως Antonio Berardi, Vera Wang, Damir Doma, Pierre Balmain, Moose Knuckles, Messagerie και άλλους.

Η boutique προτείνει δημιουργικές επιλογές για κάθε περίσταση, τόσο από γυναικεία όσο και από αντρική μόδα, με το ανδρικό τμήμα να βρίσκεται στο δεύτερο όροφο, από όπου απολαμβάνει κανείς μοναδική θέα στη θάλασσα. Στο ισόγειο του καταστήματος παρουσιάζεται και ειδικά διαμορφωμένος χώρος με προϊόντα και υπηρεσίες make up, ενώ ιδιαίτερη είναι η παρουσία των γυαλιών ηλίου Mykita, που είναι διεθνώς ως γυαλιά χωρίς βίδες στους βραχίονες. Τα γυαλιά αυτά είναι από τα πιο ελαφριά στην αγορά και ταυτόχρονα με μεγάλη αντοχή λόγω του υλικού τους, ενώ τα σχέδια είναι μοναδικά.

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβτίου 365
Τηλέφωνο: 25 819 595

swipe gallery

3345