A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Όλες οι εποχές του χρόνου σε 1 εβδομάδα!

Πλήθος από διαφορετικά καιρικά φαινόμενα θα κάνουν την εμφάνισή τους τις επόμενες μέρες, κάνοντας το μετεωρολόγο Έρικ Κίτα να υποστηρίζει ότι θα περάσουν από πάνω μας όλες οι εποχές του χρόνου, σε 1 μόνο εβδομάδα. Από τις ηλιόλουστες μέρες, μέχρι την αποπνικτική ατμόσφαιρα της θύελλας σκόνης, μέχρι τις καταιγίδες και ίσως ακόμα και τα χιόνια στα ορεινά, οι εναλλαγές αναμένεται να είναι πολλές.

Η εβδομάδα μπήκε, βέβαια, με λαμπερό ήλιο και θερμοκρασία κοντά στους 23 βαθμούς. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι επίσης ηλιόλουστος, εκτός από τα ορεινά, όπου θα παρατηρούνται τοπικές νεφώσεις το απόγευμα, ενώ θα σημειωθεί και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Μέχρι την Τετάρτη θα αρχίσουν να μαζεύονται σύννεφα και σκόνη, αφού η Κύπρος επηρεάζεται από τις θερμές αέριες μάζες που ξεκινούν από την Αφρική και καλύπτουν την Ανατολική Μεσόγειο. Έτσι, η θερμοκρασία θα ανεβεί και πάλι απότομα.

Η σκόνη θα παραμείνει μέχρι και το Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα την Παρασκευή να πέσουν κάποιες σταγόνες λάσπης, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένονται βροχές και καταιγίδες. Μάλιστα, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται χιονόπτωση το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή. Έτσι, μετά την απότομη άνοδο της θερμοκρασίας, ο καιρός θα αρχίσει να ψυχραίνει και πάλι το Σαββατοκυρίακο.

569