A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

«Όλα όσα χρειάζεσαι για τα Χριστούγεννα» πάνε στη Μαρίνα Λεμεσού για 1 ολόκληρη μέρα

Υπάρχει περίπτωση να μη βρεις το ιδανικό δώρο Χριστουγέννων, όταν 40 εκθέτες παρουσιάζουν τις αποκλειστικές τους συλλογές για 1 ολόκληρη μέρα σε ένα χώρο; Μάλλον απίθανο φαίνεται, όμως για να το διαπιστώσει κανείς στην πράξη δεν έχει παρά να επισκεφθεί το Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016.

Μόλις 1 εβδομάδα πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, μοναδικές ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα και ανεκτίμητες γιορτινές εμπνεύσεις θα εκτίθενται από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ. Σε αυτό το… μαραθώνιο χριστουγεννιάτικων αγορών απαραίτητα εφόδια είναι μπόλικη όρεξη και γιορτινή διάθεση για να κάνει κανείς τις καλύτερες επιλογές.

Κατασκευές, στολίδια, παιχνίδια, κοσμήματα, μόδα και ομορφιά, καλλυντικά, φαγητό και ποτό είναι μόνο μερικά από τα είδη που θα προσφέρονται, καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες για άντρες, γυναίκες και παιδιά. Αν πάλι δεν καταλήξει κάποιος σε κάτι (πράγμα δύσκολο) θα του μείνει η έμπνευση και μια άκρως γιορταστική εμπειρία, μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα.

Την εκδήλωση διοργανώνει το World Trade Center / Πληροφορίες: 25 588 116

swipe gallery


782