A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Οι θρυλικοί Boney M έρχονται στη Λεμεσό για να 1 πρωτοφανές πάρτι δίπλα στη θάλασσα!

Δεν μπορεί να μην έχεις χορέψει έστω και 1 φορά το “Daddy Cool” και το “Rasputin”. Δεν μπορεί να μην αναγκάστηκες να μάθεις ποιος ήταν ο Rasputin εξαιτίας τους. Οι Boney M είναι το συγκρότημα των αξέχαστων, ρετρό επιτυχιών από τα ‘70s και τα ‘80s και καταφθάνει στη Λεμεσό για ένα πρωτοφανές καλοκαιρινό πάρτι.

Δίπλα στη θάλασσα της πόλης, στο ανανεωμένο Lighthouse Surf & Turf, στήνεται στις 17 και 18 Ιουνίου ένα φεστιβάλ με διεθνή φόντα, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Κύπρο. Το LetoFest, η ρωσική διοργάνωση που κατάφερε να εδραιωθεί στις προτιμήσεις του κοινού στη Ρωσία, μετακομίζει για πρώτη φορά στη Λεμεσό.

Οι disco διαθέσεις αναμειγνύονται με ποπ και ροκ για να καλύψουν όλα τα γούστα, αφού τη σκηνή θα μοιραστούν με τους Boney M καλλιτέχνες από τη Ρωσία, όπως επίσης και οι Κύπριοι Minus One. Αν και στο χώρο του Lighthouse έχουν πραγματοποιηθεί κατά καιρούς πολλά καλοκαιρινά πάρτι δίπλα στο κύμα, οι διοργανωτές υπόσχονται φέτος μια ανεπανάληπτη και άκρως φαντασμαγορική εμπειρία.

5050