A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Οι πρώτες πινελιές λευκής ομορφιάς σε χωριό της Λεμεσού!

Αν και στα παράλια ο καιρός δε θέλει ακόμα να πάρει μια απόφαση (περνάει από το λαμπερό ήλιο στην σκοτεινιά του σύννεφου 2-3 φορές κάθε μέρα) τα χωριά προς τα ορεινά της Λεμεσού, αφού είδαν το φθινόπωρο να έρχεται κανονικά, έχουν ήδη αρχίσει να αλλάζουν εποχή. Ο χειμώνας είναι προ των πυλών, και οι μέρες ξημερώνουν πια διαφορετικά.

Το πρωί της 20ης Νοεμβρίου, οι κάτοικοι της κοινότητας της Ανώγυρας είδαν τις πρώτες πινελιές λευκής ομορφιάς στις αυλές τους, να μπλέκονται με τα έντονα χρώματα της φύσης στην περιοχή. Ανάμεσα σε κατακόκκινα τριαντάφυλλα και κίτρινα φύλλα, βρέθηκαν και σημάδια χιονιού ή παγετού, που δηλώνουν ξεκάθαρα ότι ο χειμώνας δεν είναι πολύ μακριά.

Μπορεί ο καιρός να αγρίεψε και να άρχισε να δείχνει τα δόντια του, πριν καλά – καλά φύγει το φθινόπωρο, όμως το θέαμα είναι σίγουρα μοναδικό. Ακόμα κι αν το σκηνικό αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι κάτοικοι στα ορεινά και ημιορεινά χωριά της Λεμεσού, όντας πιο κοντά στη φύση, έχουν την τύχη να αναγνωρίζουν τις αλλαγές των εποχών στον τόπο τους.

1180