A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Οι πρώτες εικόνες από τη νέα άφιξη της Μακαρίου στη Λεμεσό!

Ήταν μια άφιξη που την περίμεναν πολλοί, αφού το πρώτο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας στην Κύπρο άνοιξε πριν μερικά χρόνια πρώτα στη Λεμεσό. Το κοινό της πόλης φαίνεται ότι ανυπομονούσε για την επιστροφή του, όμως σίγουρα κανείς δεν περίμενε έναν χώρο τόσο εντυπωσιακό, όπως αυτός που άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγες μέρες στη Λεωφόρο Μακαρίου.

Με καταστήματα Mikel Café πια σε Λευκωσία και Λάρνακα, η νέα εταιρεία που εκπροσωπεί την αλυσίδα στην Κύπρο, ήρθε στη Λεμεσό με ένα νέο στέκι, που άνοιξε στη θέση ενός παλαιότερου, αγαπημένου χώρου για καφέ και φαγητό, του Chocolate Soup. Με ενδιαφέρον μενού και άνετο χώρο, το γωνιακό κατάστημα έχει όλα τα προσόντα για να γίνει αγαπημένος προορισμός.

Η εικόνα του είναι σίγουρα εντυπωσιακή, με μοντέρνα επίπλωση, ιδιαίτερη διακόσμηση στους τοίχους και ιδιαίτερο φωτισμό, που δημιουργεί ξεχωριστή ατμόσφαιρα για όσους το επιλέξουν για μια βόλτα ή συνάντηση με φίλους. Η μαζική ανταπόκριση του κόσμου, άλλωστε, δείχνει ότι όλοι ψάχνουν όμορφες και νέες επιλογές στην καθημερινότητά τους.

Δες περισσότερα για το νέο στέκι της Λεωφόρου Μακαρίου εδώ.

swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;


916