A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Οι Πελλόμασκες ξανακτυπούν στην καθιερωμένη νυχτερινή παρέλαση!

Σε μία προσπάθεια διατήρησης του εθίμου της πελλόμασκας, ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με την εφημερίδα «Λεμεσός», διοργανώνουν τη νυκτερινή παρέλαση της Πελλόμασκας, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου.

Η εκκίνηση της παρέλασης θα γίνει από την Πλατεία Ηρώων η ώρα 8 μ.μ. και θα καταλήξει στην Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου, όπου θα πραγματοποιηθεί ο «Χορός της Τρίτης», το καθιερωμένο αποκριάτικο ξεφάντωμα με μουσική και χορό. Της παρέλασης θα ηγείται η φετινή βασίλισσα του καρναβαλιού, Μαρία Πιερή Συκοπετρίτου, η οποία θα είναι ντυμένη πελλόμασκα επίσης.

Διαγωνισμός Πελλόμασκας και Έξυπνης Μάσκας θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της βραδιάς, με τις 3 καλύτερες αμφιέσεις να λαμβάνουν βραβεία. Η εκδήλωση έχει ως απώτερο σκοπό τη διατήρηση της ταυτότητας του Λεμεσιανού καρναβαλιού, θυμίζοντας στους παλιότερους και μαθαίνοντας στους νεότερους, πως γιορταζόταν το καρναβάλι στην πόλη μας τις περασμένες δεκαετίες.

Βάλε λοιπόν στο πρόγραμμα σου την εκδήλωση και μην χάσεις την ευκαίρια να γλεντήσεις με τη ψυχή σου, αλλά και να γελάσεις στη θέα ξεκαρδιστικών και θεότρελων αμφιέσεων. 

Δες εδώ περισσότερες εκδηλώσεις του Καρναβαλιού. 

1671