A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Οι οινόφιλοι σε κερνάνε δωρεάν εκλεκτά κρασιά στην Πλατεία Κάστρου!

Το άρωμα του κρασιού είναι το άρωμα της Κύπρου, το άρωμα της ίδιας της Λεμεσού. Από τα αμπέλια στα ορεινά και τα κελάρια των οινοποιείων μέχρι τις αποθήκες κοντά στο λιμάνι, που ανέκαθεν εμπορευόταν τη σοδειά του τόπου, το άρωμα αυτό ξέρεις ότι συνδέει το τώρα με το πριν και το μετά στο νησί.

Ο Όμιλος Οινοφίλων Κύπρου διοργανώνει με τη στήριξη του Δήμου Λεμεσού την εκδήλωση «Οίνος - Άρωμα Κύπρου». Σκοπός είναι η γνωριμία του οινόφιλου κοινού με τους ντόπιους οινοπαραγωγούς, όπως επίσης και η εξοικείωση των καταναλωτών με την κουλτούρα του κρασιού. Το ανοιξιάτικο απόγευμα της 22ης Απριλίου, γίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία για πειραματισμούς με αρώματα και γεύσεις μεθυστικές.

Στην πιο ιστορική περιοχή της Λεμεσού, περισσότερα από 25 κυπριακά οινοποιεία θα κερνάνε τον κόσμο που θα παρευρεθεί στην εκδήλωση. Η διοργάνωση σου δίνει, έτσι, την ευκαιρία, να δοκιμάσεις περισσότερες από 100 διαφορετικές ετικέτες, μαθαίνοντας να ξεχωρίζεις τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε γουλιάς. Η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης θα είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν όσο κρασί θέλουν, με την αγορά ενός αναμνηστικού ποτηριού σε προσιτή τιμή.

Περισσότερες πληροφορίες στην ατζέντα του All About Limassol.

4887