A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Οι «Μετανάστες» του Κολοσσίου, μετά το ευρωπαϊκό βραβείο, γίνονται μπρελόκ

Το εμβληματικό πια έργο «Μετανάστες», που έγινε η αιτία να λάβουν οι μαθητές του λυκείου Κολοσσίου και η καθηγήτρια τέχνης, Πόπη Νικολάου, το βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη, γεννάει συνεχώς έμπνευση για καινούριες ιδέες. Η πιο πρόσφατη από αυτές είναι η δημιουργία αναμνηστικών μπρελόκ για την ενίσχυση του ποσού που έλαβε η ομάδα των παιδιών από το βραβείο τους.

Το βραβείο των παιδιών θα διατεθεί για τη δημιουργία ενός πρότυπου εργαστηρίου τέχνης για όλους τους μαθητές, με εξαίρεση το ποσό των €2500, που θα δοθεί για στήριξη ενός συμμαθητή τους με προβλήματα υγείας. Φιλοδοξία των εμπλεκόμενων μερών είναι να μπορέσει να αυξηθεί το ποσό που έχουν στη διάθεσή τους, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα ακόμα και για παραχώρηση υποτροφιών.

Τα μπρελόκ έχουν ήδη σχεδιαστεί και τα πρώτα δείγματα είναι έτοιμα, ώστε να προχωρήσει η ομάδα στην υλοποίηση της ιδέας αυτής. Το έργο με τη βάρκα και τις χαρακτηριστικές μορφές που αποτέλεσε σύμβολο ανθρωπιάς και έβαλε την Κύπρο και τη Λεμεσό στο κέντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, μπορεί πολύ σύντομα να κοσμεί την καθημερινότητα όλων μας.

394