A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Οι Λεμεσιανοί, ο Χατζιδάκις, η αγριεμένη θάλασσα και το παγωμένο δάσος σε 1 βίντεο που καθηλώνει!

Το περιμέναμε, αλλά και δεν το περιμέναμε. Όταν ο Ρώμος Κοτσώνης άφησε τις πρώτες νύξεις για το νέο project που είχε στα σκαριά, τολμήσαμε να κάνουμε εικασίες, αλλά αυτό σίγουρα δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε.

Ευτυχώς, ο φωτογράφος τα εμπνεύστηκε και τα φαντάστηκε όλα για εμάς, «σερβίροντάς» μας τελικά μια δημιουργία ασύλληπτης ομορφιάς, με μεγάλες δόσεις ταλέντου, δημιουργικότητας και σκληρής δουλειάς. Αριστοτέχνες από τη Λεμεσό μαζεύτηκαν μετά από κάλεσμα του ίδιου του φωτογράφου για να στήσουν αυτό το – μοναδικό για τα κυπριακά δεδομένα – project, όπως το είχε οραματιστεί πριν 6 περίπου μήνες ο Ρώμος Κοτσώνης και το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα.

Οι δεξιοτέχνες Duetto Barocco, γνωστοί στο ευρύ κοινό ως ο φλαουτίστας Θεόδωρος Κρασίδης και η τσελίστρια Ευγενία Καραπατάκη, εκτελούν το «Άσπρο περιστέρι» του Χατζιδάκι με φόντο την ομορφιά ονειρικών τοπίων της Λεμεσού. Το σκηνικό συνοδεύουν 2 αιθέριες μορφές, της Έφης Μέφερη, δημοσιογράφου, και της Μαρίας Μιχαήλ, γλύπτριας, οι οποίες συμπληρώνουν το τοπίο, σαν άλλες νύμφες της αρχαιότητας. Έτσι, μετά από γυρίσματα ενός μήνα σε αντίξοες συνθήκες, πάνω σε βράχια με την αγριεμένη θάλασσα από κάτω ή στο χιονισμένο Τρόοδος με θερμοκρασίες 2 – 4 βαθμούς κελσίου, μπορούμε να απολαμβάνουμε αυτό το αριστούργημα.

5340