A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Οι Koza Mostra σε μια εκρηκτική συναυλία που θα ξεσηκώσει τη Λεμεσό!

Το Φεστιβάλ Μπύρας έρχεται να ενθουσιάσει τους λάτρεις του συγκεκριμένου ποτού, ανακοινώνοντας μια ανατρεπτική εμφάνιση επί σκηνής. Οι Koza Mostra, το εκρηκτικό συγκρότηματος που ενθουσίασε την Ευρώπη με το ρεμπετο-ροκ του το 2013, θα βρίσκεται ζωντανά στο Φεστιβάλ, στις 16 Σεπτεμβρίου.

Οι εντυπωσιακοί Koza Mostra δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις αφού ξεχωρίζουν για την ενέργεια που καταφέρνει να ξεσηκώνει το ελληνικό αλλά και το ξένο κοινό. Σημείο αναφοράς για τους Koza Mostra είναι αδιαμφισβήτητα η εκπροσώπηση της Ελλάδας στο διαγωνισμό της Eurovision το 2013, που διεξήχθη στη Σουηδία, με το ιδιαίτερο “Alcohol is free” και το ρεμπέτη Αγάθωνα με το χαρακτηριστικό μουστάκι και το μπαγλαμά του.

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία εκτός από καλή ζωντανή μουσική να απολαύσουν φυσικά και καλή μπύρα, με ποικιλία ειδών που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Οι λάτρεις του φημισμένου ποτού, μπορούν να επισκεφθούν το Φεστιβάλ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Γερμασόγειας, στις 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου. 

2060