A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Οι Άη Βασίληδες στη Λεμεσό καβάλησαν το…ποδήλατο!

Όταν περνάνε αυτοί οι Άη Βασίληδες δεν ακούς κουδουνάκια ταράνδων, αλλά… ποδηλάτων. Σε αυτή την πόλη, όλα γίνονται διαφορετικά, πιο εντυπωσιακά και σίγουρα πιο διασκεδαστικά. Οι θεότρελοι ποδηλάτες της Λεμεσού ντύνονται Άγιοι Βασίληδες και ξεχύνονται στους δρόμους της πόλης. Αν, λοιπόν, στις 23 του Δεκέμβρη ακούσεις τραγούδια γιορτινά, γέλια και κουδουνίσματα στο δρόμο, ξέρεις ότι αυτή η χριστουγεννιάτικη ποδηλατοπομπή θα βρίσκεται κάπου κοντά σου.

Αν, βέβαια, θέλεις κι εσύ να… πεις τα κάλαντα με ένα διαφορετικό τρόπο, δεν έχεις παρά να γίνεις ένα με τους δεκάδες Άη Βασίληδες-Ποδηλάτες. Στη διαδρομή, την πομπή θα συνοδεύει και το μουσικό συρόμενο βαγόνι του Ποδηλατικού Ομίλου. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι ντυμένοι Άη Βασίληδες ή με άλλο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, σε αρμονία με την στολισμένη πόλη.

Οι παρευρισκόμενοι ενθαρρύνονται να συμμετέχουν με οποιουδήποτε τύπου ποδήλατο επιθυμούν. Σε αυτή τη θεότρελη χριστουγεννιάτικη βόλτα θα συμμετέχουν φέτος μαζί με τον Ποδηλατικό Όμιλο Λεμεσού και o Ποδηλατικός Όμιλος του ΤΕΠΑΚ, η εταιρεία ενοικίασης ποδηλάτων Nextbike και το Friday Night Bike. 

Όλοι πρέπει υποχρεωτικά να έχουν φώτα ποδηλάτου μπροστά και πίσω. Για όσους δεν έχουν ποδήλατο και θέλουν να συμμετέχουν στην διαδρομή η εταιρεία Nextbike θα διαθέσει τα ποδήλατα της δωρεάν. Όσοι ενδιαφέροονται για δωρεάν ποδήλατο παρακαλούνται να κάνουν έγκαιρα την κράτηση τους στο τηλέφωνο 97 873 299. 

Σημείο Εκκίνησης: Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (οδός Ανεξαρτησίας)
Ώρα Εκκίνησης: 20:00
Απόσταση: 10 χλμ
Οδηγός Διαδρομής: Άρης Ζήνωνος (99564147), Ανδρέας Ιωάννου (99323400)
Ποδηλ.Χρόνος: 90’
Τύπος Διαδρομής: 100% Ασφαλτόδρομος
Βαθμός Δυσκολίας: (1/6) Οικογενειακή

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον Ποδηλατικό Όμιλο Λεμεσού στο Facebook.

swipe gallery


434