A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ο Ποταμός Γερμασόγειας αποκτά το δικό του… special beach bar!

Το σκηνικό στον Ποταμό Γερμασόγειας θα είναι πολύ σύντομα αγνώριστο. Ο γνωστός χώρος στάθμευσης υπόκειται σε ολική μεταμόρφωση μέσα στις επόμενες ημέρες, με σκοπό να γίνει το επίκεντρο της διασκέδασης για το τριήμερο φεστιβάλ χορευτικής μουσικής, που διοργανώνεται για πρώτη χρονιά στη Λεμεσό.

Στην περιοχή θα μεταφερθούν περισσότεροι από 10 τόνοι άμμου, οι οποίοι θα δημιουργήσουν την αίσθηση της παραλίας μέσα στο χώρο του φεστιβάλ. Στο ίδιο σημείο, λίγο μετά την είσοδο στο χώρο του φεστιβάλ, θα τοποθετηθούν δεκάδες αναπαυτικά κρεβατάκια, συμπληρώνοντας ιδανικά το σκηνικό, ενώ στο κοντινό μπαρ θα ετοιμάζονται δροσιστικά ποτά και cocktails με ξεχωριστές γεύσεις.

Φαίνεται ότι το Loud Music Festival, με τη μετακόμισή του στη Λεμεσό έχει μπει σε εντελώς διαφορετική διάθεση, φέρνοντας ολοένα περισσότερες καινοτομίες. Πέρα από το ιδιαίτερο αυτό “beach bar”, δίνει την ευκαιρία σε μεγάλες παρέες να απολαύσουν το πάρτι με VIP καταστάσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν VIP κρατήσεις για μπουκάλι στην τιμή των €60 και €80, στο τηλέφωνο 96 388 338. Η γενική είσοδος στο φεστιβάλ και για τις 3 ημέρες είναι δωρεάν για όλους. Αν, λοιπόν, ψάχνεις ένα… αλλιώτικο beach bar, το LMF έχει να προτείνει για το τριήμερο 21 — 23 Ιουλίου κάτι όντως, πολύ διαφορετικό.

Δες εδώ φωτογραφίες και βίντεο με τη γενική διαμόρφωση του χώρου του φεστιβάλ.

18883