A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ο Δήμαρχος σέρβιρε τον κόσμο ντυμένος φραουλίτσα!

Όσοι έκλεισαν τραπέζι το περασμένο Σάββατο στο Καρατέλλο, το εστιατόριο το οποίο βρίσκεται στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου, έγιναν μάρτυρες ενός πρωτόγνωρου θεάματος, καθώς 4 γνωστοί άντρες της Λεμεσού εκτέλεσαν χρέη σερβιτόρων. Το μεσημεριανό στο εστιατόριο είχε αποκριάτικο και συνάμα φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ο Δήμαρχος, Νίκος Νικολαΐδης, ο Διευθυντής του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, Νέαρχος Ιωάννου, ο Διευθυντής του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου, Δρ. Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Κανάλι 6», Μιχάλης Παπαευαγόρου, μετά από κοινή συνεννόηση ντύθηκαν φραουλίτσες, φόρεσαν τις ποδιές τους και σέρβιραν τους παρευρισκομένους της εκδήλωσης.

Ξεχνώντας τις επίσημες ιδιότητες τους για λίγες ώρες, έπιασαν από 1 δίσκο στο χέρι και συνέλαβαν σε ένα φαντασμαγορικό καρναβαλίστικο ξεφάντωμα, το οποίο είχε ως απώτερο σκοπό τη στήριξη του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Ταμείο Ημέρας Παιδιού». Οι παρευρισκόμενοι της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα εκλεκτά εδέσματα του μενού του εστιατορίου και να ξεφαντώσουν με τις ανεβαστικές μελωδίες της ρεμπέτικης κομπανίας του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, «Γεια Χαραντάν». Αξιοσημείωτη στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν ο Δήμαρχος πήρε το μικρόφωνο στα χέρια και ψυχαγώγησε τον κόσμο, παρασύροντας τον σε τρελούς χορούς.

swipe gallery


481