A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ο Άη Βασίλης μας αφήνει να «τρυπώσουμε» στο εργαστήρι του στη Λεμεσό λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Η Μαρίνα Λεμεσού αρχίζει να κινείται σε γιορτινό κλίμα και το Σαββατοκυρίακο στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, θα  στηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ το Εργαστήριο του Άη Βασίλη. Το εργαστήριο στήνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά από το Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο Funraising.

Άγιος Βασίλης, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, χοροί, παιδικό θέατρο, παραμύθια, ξωτικά του Άγιου Βασίλη, εικαστικά εργαστήρια κατασκευών για παιδιά και Χριστουγεννιάτικη αγορά αντικειμένων, αλλά και γλυκών και ό, τι άλλο λαχταράει η καρδιά σας, είναι μόνο μερικά δρώμενα από όσα θα πραγματοποιηθούν, αυτό το μαγικό διήμερο στο ΤΡΑΚΑΣΟΛ.

Η γενική είσοδος για την εκδήλωση είναι δωρεάν. Η εισφορά προς το σύνδεσμο για τα παιδιά που θέλουν να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες η τιμή θα είναι €15 ανά παιδί, ενώ ειδικές τιμές θα υπάρχουν για 2 ή περισσότερα αδέλφια.

Τα έσοδα τόσο από τη γιορτή φωταγώγησης στην Πλατεία της Μαρίνας στις 20 Νοεμβρίου, όσο και από το εργαστήρι του Άη Βασίλη θα διατεθούν στο Funraising. O Σύνδεσμος θα διανείμει σε πάνω από 100 οικογένειες πακέτα τροφίμων και ειδών καθαρισμού, αλλά και ρούχα, παπούτσια και παιγνίδια για τα παιδιά.

Ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Εργαστήρι του Άη Βασίλη στην ατζέντα του All About Limassol.

swipe gallery


659