A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

NEW: Γυμνάστρια και δικηγόρος από τη Λεμεσό άνοιξαν ένα εναλλακτικό καφενείο στην πόλη

Οδός Ευέλθοντος, στην παλιά πόλη, ένα βήμα από το Πολιτιστικό Κέντρο Πάνου Σολομωνίδη, βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες ένα αλλιώτικο  καφενείο. Η Ιουλιέττα και η Χριστιάνα, γυμνάστρια και δικηγόρος αντίστοιχα, έχουν δημιουργήσει ένα δικό τους χώρο – από τα διακοσμητικά στους τοίχους, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στο μενού.

Η ιδιαιτερότητά του οφείλεται στο γεγονός ότι το καφενείο αυτό σερβίρει από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 4 το απόγευμα τα πιο γκουρμέ, πρωτότυπα και υγιεινά πιάτα. Ψητά ρεβίθια και σούπα με παντζάρια, μπισκότα και κέικ χωρίς γλουτένη, φρέσκοι χυμοί, smoothies και καφέδες, πιάτα για χορτοφάγους στους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς και με καλή ισορροπία θερμίδων και θρεπτικών συστατικών. Είναι όλα εκεί.

Και οι 2 ιδιοκτήτριες αγαπούν τη μαγειρική, φροντίζουν για τη σωστή τους διατροφή, προτιμούν τις γεύσεις με τις οποίες μεγάλωσαν και επενδύουν στην ευρηματικότητά τους στην κουζίνα για να προσφέρουν κάτι που δημιούργησαν με πολλή αγάπη και κόπο. Αυτό το καφενείο, που φλερτάρει με την παράδοση – που είναι έτσι κι αλλιώς διάχυτη στην περιοχή – αλλά και με μια μοντέρνα, urban αντίληψη είναι η λύση για πρωινό, μεσημεριανό και ενδιάμεσα τσιμπήματα με τιμές €3 - €9.

swipe gallery


1194