A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

NEW: Έρχοναι οι cabana suites δίπλα σε παραλία και πισίνα στη Λεμεσό!

Μια νέα επιλογή πολυτέλειας και άνεσης επιφυλάσσει η Λεμεσός για την καλοκαιρινή σαιζόν του 2018. Με θάλασσα και πισίνα να παραμένουν αγαπημένος προορισμός για στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης, η πόλη ετοιμάζεται για μια νέα υπηρεσία που θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την επιλογή αυτή.

Στο νέο πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων που ανεγείρεται στην ανατολική Λεμεσό, το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, δημιουργούνται οι cabana suites, που θα προσφέρουν μοναδικές ανέσεις για όσους επιθυμούν να περάσουν τη μέρα τους δίπλα στη θάλασσα ή την πισίνα. Πρόκειται για ολόκληρα δωμάτια με αναπαυτικές ξαπλώστρες, που θα εξασφαλίζουν στους επισκέπτες τους έναν ιδιωτικό χώρο χαλάρωσης.

Με 3 πισίνες δημόσιας χρήσης στο νέο ξενοδοχείο και παραλία μήκους 300 μέτρων μπροστά από αυτό, η νέα αυτή επιλογή, που θα είναι διαθέσιμη για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, δημιουργεί νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά τη φιλοξενία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στη Λεμεσό. Το στοιχείο αυτό είναι χωρίς αμφιβολία ανάμεσα σε αυτά που εντείνουν την προσμονή για τη λειτουργία του ξενοδοχείου τον ερχόμενο Μάρτιο.

Δες περισσότερα για το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, εδώ.

6404