A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Μοναδική θέα: Η Λεμεσός από ελικόπτερο είναι το κάτι άλλο!

Την πόλη τη ζούμε καθημερινά, από την παραλία, τους κεντρικούς δρόμους, τα χωριά και να χωράφια της, τις αλυκές, τους βιότοπους, τα λιμάνια και τα εργοστάσιά της. Όσο, όμως, κι αν τη ζούμε, δεν μπορούμε να συλλάβουμε τις πραγματικές της διαστάσεις. Όταν κοιτάς από ψηλά, όλα φαίνονται αλλιώτικα και αποκτούν μια πρωτόγνωρη προοπτική. Χωρίς καμία αμφιβολία η πόλη και η επαρχία της Λεμεσού, όπως φαίνεται από το ελικόπτερο είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Τα ελικόπτερα της αστυνομίας και των ομάδων διάσωσης κάνουν σχεδόν καθημερινά πτήσεις πάνω από την πόλη χρησιμοποιώντας ελικοδρόμια που υπάρχουν σε κτίρια και οργανισμούς, όπως το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Από το ύψος στο οποίο πετούν εποπτεύουν όσα συμβαίνουν  στο έδαφος και τη θάλασσα, εκτελώντας το καθήκον τους ανεξάρτητα από γιορτές και αργίες. Την ίδια στιγμή, όμως, τα μέλη των ομάδων αυτών απολαμβάνουν μια θέα που για εμάς είναι εξαιρετικά σπάνια, αν όχι παντελώς άγνωστη.

Μέλος μιας τέτοιας ομάδας φροντίζει τακτικά να μεταφέρει τη θέα από εκεί ψηλά με φωτογραφίες μοναδικής ομορφιάς. Έτσι, μοιράζεται μαζί μας τα θετικά της δουλειάς του, κρατώντας τις δυσκολίες μόνο για τον εαυτό του και τους συναδέλφους του. Η τελευταία αυτή πτήση, είχε ακόμα πιο ξεχωριστή θέα, αφού η Λεμεσός και τα περίχωρα λάμπουν μετά την πολυήμερη βροχή και πρασινίζουν μέχρι εκεί που αρχίζει η θάλασσα.

swipe gallery


656