A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Μήνας Κρασιού 2016... 5 ραντεβού με το κρασί στη Λεμεσό που δε χάνονται με τίποτα!

Τα μπουκάλια ανοίγουν και το νέο κρασί της χρονιάς γεμίζει τα ποτήρια. O Νοέμβριος είναι Μήνας Κρασιού και υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να γευτεί κανείς τις εξαιρετικές ποικιλίες των κυπριακών κρασιών και όχι μόνο.

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού δίνει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει την οινική παράδοση της Κύπρου, με εκδρομές στα κρασοχώρια της Λεμεσού στις 13 Νοεμβρίου. Μέσα από τις περιηγήσεις στην κυπριακή ύπαιθρο μπορεί κανείς να απολαύσει τα μοναδικά εδέσματα της κυπριακής κουζίνας σε παραδοσιακές ταβέρνες και εστιατόρια.

Αποκορύφωμα του Μήνα Κρασιού θα αποτελέσει η εκδήλωση «Οίνου Γεύσεις», η οποία θα διοργανωθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, με τη συνεργασία του Ομίλου Οινοφίλων Κύπρου και των Κυπριακών Οινοποιείων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη στη Λεμεσό από τις 5.00μ.μ. μέχρι τις 9.00μ.μ. και θα περιλαμβάνει εκτός από γευσιγνωσία πληθώρας κυπριακών κρασιών και σεμινάρια με θέμα το σωστό σερβίρισμα των οίνων.

Παράλληλα, διάφορες βραδιές γευσιγνωσίας κρασιών, στο πρότυπα της γαλλικής συνήθειας των εορτασμών για το Beaujolais Nouveau, διοργανώνονται από εστιατόρια της Λεμεσού στις 17 Νοεμβρίου, επιφυλάσσοντας γευστικές και… μεθυστικές εκπλήξεις για τους λάτρεις του κρασιού.

Δείτε πιο κάτω τις εκδηλώσεις και επισκεφθείτε τους συνδέσμους για να ενημερωθείτε αναλυτικά από την ατζέντα του All About Limassol.

13 Νοεμβρίου
Γνωριμία με τα κρασιά σε 6 οινοποιεία στη Λεμεσό
Πιθοίγια στο Κοιλάνι

17 Νοεμβρίου
Άφιξη Beaujolais Nouveau στο Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου
Η γιορτή του Beaujolais Νouveau στο Le Frenchie

27 Νοεμβρίου
Οίνου Γεύσεις στο Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη

swipe gallery


5369