A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Μια παραλία της Λεμεσού θυμίζει κάτι από τις εξωτικές ομορφιές του Ινδικού Ωκεανού…

Έχει καταφέρει να γίνει μια από τις αγαπημένες παραλίες του κόσμου, και μάλλον υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι γι’ αυτό. Στο ανατολικότερο άκρο του κόλπου της Λεμεσού, περιτριγυρισμένη από φοινικόδεντρα, είναι στιγμές που η παραλία αυτή σε κάνει να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε κάποιο εξωτικό τοπίο του Ινδικού Ωκεανού.

Ατελείωτη αμμουδιά, καθαρά νερά, βραβευμένα με γαλάζια σημαία, και επιλογές για να μπορέσεις να περάσεις σε αυτή μια ολόκληρη μέρα, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ήλιου, χωρίς να βαρεθείς ούτε στιγμή. Η παραλία έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια με το όνομα του γνωστού Malindi beach bar, και είναι το όνομα αυτό που τη φέρνει ακόμα πιο κοντά στο ομώνυμο εξωτικό θέρετρο της δυτικής Αφρικής, που αγναντεύει τον Ινδικό Ωκεανό.

Ναι, σίγουρα η παραλία της Λεμεσού είναι κατά πολύ μικρότερη και η Μεσόγειος προσφέρει αρκετά διαφορετική θέα από τον Ινδικό Ωκεανό. Όμως είναι ώρες, όπως η δύση του ήλιου, που η απεραντοσύνη της θάλασσας, οι σκιές από τα φοινικόδεντρα και η γαλήνη τριγύρω, σε μεταφέρουν στιγμιαία σε άλλη ήπειρο. Κι αν αυτό γίνεται, ενώ συνεχίζεις να απολαμβάνεις τις ανέσεις και τον κοσμοπολιτισμό της Λεμεσού, είσαι διπλά κερδισμένος.

Δες περισσότερα για τις επιλογές που προσφέρει η παραλία εδώ.

swipe gallery


4405