A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Μια νέα εντυπωσιακή ανάπτυξη με μεσογειακή αρχοντιά στη Λεμεσό!

Στην ανατολική Λεμεσό αναγείρεται μια νέα, εντυπωσιακή ανάπτυξη με θέα τη θάλασσα της Λεμεσού. Πρόκειται για ένα συγκρότημα κομψών κατοικιών, χτισμένο σε μια προνομιακή τοποθεσία στον λόφο του Αγίου Τύχωνα, όπου κυριαρχούν οι τόνοι του λευκού και του γαλάζιου, αλλά και του πράσινου της μεσογειακής βλάστησης.

Το Vista Limassol σχεδιάστηκε από τον Νικόλα Μελετίου, έναν από τους κορυφαίους αρχιτέκτονες στην Κύπρο. Η ανάπτυξη περιλαμβάνει 20 κατοικίες 2 υπνοδωματίων, τοποθετημένες γύρω από μια μεγάλη αυλή με πισίνα, με τη θάλασσα της Λεμεσού στον ορίζοντας. Κάθε κατοικία διαθέτει το δικό της roof garden, από το οποίο επίσης απολαμβάνει κανείς άπλετη θέα στην περιοχή.

Το Vista αποτελεί την τελευταία προσθήκη στη γκάμα των έργων της Pafilia με μοντέρνα αρχιτεκτονική και σχεδιασμό. Με ανοικτή διάταξη και ευάερους εσωτερικούς χώρους, το έργο αξιοποιεί στο μέγιστο τον υπέροχο ήλιο και τα πλεονεκτήματα του μεσογειακού κλίματος.

Με τη νέα αυτή ανάπτυξη, η Pafilia ενισχύει περαιτέρω την στρατηγική της επέκταση στη Λεμεσό, ως συνέχεια της δυναμικής που έχει δημιουργήσει o εξαιρετικός ρυθμός πωλήσεων του εμβληματικού έργου της εταιρείας, ONE, που αποτελεί το υψηλότερο οικιστικό παραθαλάσσιο κτίριο στην Ευρώπη, καθώς και τα έργα Park Residences και Emerald, που έχουν ήδη πωληθεί. 

swipe gallery


2318