A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Μία Ξεχωριστή Συναυλία... Έχετε δει ποτέ το ηλιοβασίλεμα από το Κούριο;

Τα δειλινά στο αρχαίο Κούριο είναι βάλσαμο… Είναι εκεί που μια τέτοια ώρα μπορείς να ακούσεις τη μέρα να ανασαίνει με ανακούφιση, κάτω από τα μαλακά χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Ανάμεσα στις αρχαίες πέτρες, τα σημάδια μιας παρουσίας διηνεκούς, στα μεγαλοπρεπή χνάρια της δημιουργίας ενός πολιτισμού που αποτελεί μέχρι σήμερα ακατάλυτη πηγή έμπνευσης, ο ήλιος αφήνει τις αχτίνες του να «χαϊδέψουν» τις κολώνες του ναού και τα διαζώματα του θεάτρου, καθώς επιστρέφουν αργόσυρτα στην κοίτη τους.

Αυτό το δειλινό του Σαββάτου, στις 22 του Οκτώβρη, σε αυτό το ασύλληπτο σκηνικό, 3 χορωδίες και 2 μαέστροι ετοιμάζουν μια μοναδική μουσική εμπειρία για όσους θα βρεθούν στο αρχαίο θέατρο του Κουρίου.

Τα μουσικά σύνολα Episkopi Military Wives Choirs, Akrotiri Military Wives Choirs και Mevagissey Male Voice Choir, θα ερμηνεύσουν με φόντο τον χρυσαφένιο ουρανό, μουσικά κομμάτια για όλη την οικογένεια. Η συναυλία θα αρχίσει στις 5:30 μμ την ώρα που ο ήλιος θα πάρει το δρόμο προς τη θάλασσα και θα ολοκληρωθεί στις 7:30 μ.μ. όταν όλο το στερέωμα θα έχει πια σκοτεινιάσει.

Εισιτήρια: €10 – Παιδιά 12 ετών και κάτω δωρεάν.

Κρατήσεις και πληροφορίες στο 99 760 688 και στο [email protected]

Σημεία πώλησης εισιτηρίων:

  • The HIVE Aki and Epi
  • Aki and Epi Military Wives Choirs
  • Grape and Grain Bar, Πισσούρι 
  • Party Central, Επισκοπή  

swipe gallery


swipe gallery

9219