A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Μεγαλύτερο, εντυπωσιακό και με εκπλήξεις το νέο πάρτι στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού!

Τα πάρτι του Παλιού Λιμανιού είναι πια θεσμός στη Λεμεσό και γίνονται όλο και καλύτερα. Η αγαπημένη πλατεία δίπλα στη θάλασσα, ετοιμάζεται για ένα πάρτι ανανεωμένο, με άκρως εντυπωσιακό, Halloween σκηνικό και εκπλήξεις που θα ανεβάσουν τη διασκέδαση στα ύψη, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου.

Μετά από 2 μεγάλα πάρτι, το μπαρ του 2GΟ επιστρέφει με τη γνωστή και εντυπωσιακή, κεντρική νησίδα του, που έχει γίνει σήμα κατατεθέν της διασκέδασης στην πλατεία, ενώ προστίθεται ακόμα ένα, αντίστοιχο μπαρ, για να μπορεί να εξυπηρετεί ακόμα περισσότερο κόσμο με γευστικά ποτά και φαγητό. Τη διασκέδαση αναλαμβάνουν 4 DJs: ο Βασίλης Παλαμάς και ο Σάββας Θωμά (με live κρουστά), o Kanaris Official και ο Andy von Emmanouel.

Το υπαίθριο Halloween πάρτι θα υποδέχεται τον κόσμο σε μια πλατεία με εντυπωσιακή, θεματική διακόσμηση σε όλο το χώρο, ενώ το πρόγραμμα της βραδιάς θα περιλαμβάνει φαντασμαγορικά show με φωτιές, που θα συμπληρώνουν τη δοκιμασμένη συνταγή διασκέδασης με φαγητό, ποτό και δυνατή, χορευτική μουσική.

Είσοδος ελεύθερη.

Δες περισσότερα για το πάρτι εδώ.

Πάρε μια γεύση από τα προηγούμενα φαντασμαγορικά πάρτι στο Παλιό Λιμάνι εδώ.

swipe gallery


1954