A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Μπαρμπέρικο για… ξιούρισΜΑΝ ο «Μάλλον Γλυκύς»;

Το ξέρουμε σαν καφενείο, το αγαπήσαμε για τις δροσιστικές λεμονάδες του καλοκαιριού και τα τσιμπήματα με μπύρες και κρασιά το βραδάκι, και τώρα θα το δούμε και… μπαρμπέρικο. Το αγαπημένο στέκι στο κέντρο της πόλης, το καφενείο «Μάλλον Γλυκύς», βγάζει ξυράφια στις 20 του Νοέμβρη κι ετοιμάζεται για ξιούρισΜΑΝ.

Συμμετέχοντας στο μήνα ευαισθητοποίησης για τα προβλήματα υγείας – και ιδιαίτερα τις μορφές καρκίνου – που προσβάλλουν του άντρες, το «Μάλλον Γλυκύς» θα βοηθήσει τους άντρες με το σήμα κατατεθέν του Movember, το Μουστάκι. Το κύμα του Movember, που κερδίζει κάθε χρόνο νέους υποστηρικτές, άντρες και γυναίκες, στόχο έχει να ενθαρρύνει τους άντρες, όσο «σκληροί» κι αν είναι, να συμβουλευτούν τη γνώμη ενός γιατρού ώστε να προλάβουν δυσάρεστες εξελίξεις στην υγεία τους.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας αυτής οι άντρες αρχίζουν το μήνα με ολοκάθαρο πρόσωπο και φροντίζουν με τα πέρασμα των ημερών να μεγαλώσουν το δικό τους μουστάκι, περιποιούνται την εικόνα του και στέλνουν με αυτό το μήνυμα του Movember.

Στο καφενείο «Μάλλον Γλυκύς» η Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, είναι αφιερωμένη στους άντρες, την υγεία και τα μουστάκια τους. Αφροί, χτενάκια, ξυράφια και όλα τα συναφή επιστρατεύονται για να φτάσει το μήνυμα όσο πιο πλατιά γίνεται.

Δείτε στην αντζέντα του All About Limassol λεπτομέρειες για το ραντεβού με το….μπαρμπέρη.

swipe gallery


2820