A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Μάζεψε τις γνώσεις σου και κέρδισε δωρεάν ταξίδι στις Βρυξέλλες!

Οι Βρυξέλλες την άνοιξη είναι σκέτη απόλαυση. Πέρα από τις πατάτες, τις σοκολάτες και τις μπύρες, όμως, στο ταξίδι αυτό θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά και τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσα από τα ίδια τα γραφεία τους και τα εντυπωσιακά κτίρια που τα φιλοξενούν.

Την ευκαιρία αυτή σου την προσφέρει το Europe Direct Λεμεσού του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο και με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο. Μέσα από το σεμινάριο που σου προσφέρει όλες τις πληροφορίες και δεξιότητες που θα χρειαστείς για να κυνηγήσεις το όνειρό σου για καριέρα στα θεσμικά όργανα της ΕΕ, θα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε ένα διαγωνισμό για να κερδίσεις το εισιτήριό σου για ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες.

Συμμετέχοντας σε προσομοίωση του διαγωνισμού τύπου “EPSO” θα δοκιμαστείς στην κατανόηση κειμένου, στην ευχέρεια σε αριθμητικούς υπολογισμούς, στην κατανόηση αφηρημένων εννοιών και στην ικανότητα εκτίμησης συγκεκριμένων καταστάσεων. Οι 2 διαγωνιζόμενοι με τη ψηλότερη βαθμολογία θα κερδίσουν ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες. Το σεμινάριο και ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017 στο ΤΕΠΑΚ και είναι ανοιχτά για όλους.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό θα βρεις εδώ.

Φωτογραφία: Halldis Discover

467